SOCIETY FOR MILITARY PSYCHOLOGY 
  • Banner 1 Conferinta
  • Acasă

𝜳

        Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de psiholog, personal civil contractual, astfel:  

        - un post de psiholog, referent de specialitate debutant grad III-I în Biroul pregătire psihologică și controlul stresului operațional;  

        - un post de psiholog, referent de specialitate debutant grad III-I în Biroul cercetare socio-psihologică.  

        Înscrierile se fac la sediul Centrului național militar de psihologie și sănătate comportamentală din Bd. Iuliu Maniu nr. 13, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 29.07.2019.  

        Pentru mai multe detalii accesați următorul link:

https://dmru.mapn.ro/app/webroot/fileslib/upload/files/2019/anunturi/Anunt%20angajare.PDF

 

Societatea de Psihologie Militară în parteneriat cu Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează în perioada 29-30.05.2019, la Cercul Militar Național din București, Conferința națională militară de științe comportamentale, cu participare internațională, având ca temă Abordări interdisciplinare ale sănătății comportamentale și sănătății mintale în mediul militar.

Manifestarea științifică va fi creditată de către Colegiul Psihologilor din România și va reuni specialiști din domeniile științelor comportamentale și sănătății mintale, atât din cadrul structurilor militare de profil, cât și din mediul civil, în vederea stabilirii bazei de colaborare interdisciplinară și a diseminării celor mai noi tendințe privind bunele practici în domeniile menționate.

Continue Reading