SOCIETY FOR MILITARY PSYCHOLOGY 
  • Banner 1 Conferinta

­Łť│

Societatea de Psihologie Militar─â în parteneriat cu Centrul na╚Ťional militar de psihologie ╚Öi s─ân─âtate comportamental─â din cadrul Ministerului Ap─âr─ârii Na╚Ťionale, organizeaz─â în perioada 29-30.05.2019, la Cercul Militar Na╚Ťional din Bucure╚Öti, Conferin╚Ťa na╚Ťional─â militar─â de ╚Ötiin╚Ťe comportamentale, cu participare interna╚Ťional─â, având ca tem─â Abord─âri interdisciplinare ale s─ân─ât─â╚Ťii comportamentale ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii mintale în mediul militar.

Manifestarea ╚Ötiin╚Ťific─â va fi creditat─â de c─âtre Colegiul Psihologilor din România ╚Öi va reuni speciali╚Öti din domeniile ╚Ötiin╚Ťelor comportamentale ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii mintale, atât din cadrul structurilor militare de profil, cât ╚Öi din mediul civil, în vederea stabilirii bazei de colaborare interdisciplinar─â ╚Öi a disemin─ârii celor mai noi tendin╚Ťe privind bunele practici în domeniile men╚Ťionate.

Taxa de participare este de 380 lei, respectiv de 200 lei pentru studen╚Ťi. Persoanele care sunt înscrise ca membri ai Societ─â╚Ťii de Psihologie Militar─â  beneficiaz─â de o reducere de 50 de lei, iar studen╚Ťii care sunt membri ai Societ─â╚Ťii de Psihologie Militar─â de o reducere de 30 de lei.

Serviciile oferite includ participarea la lucr─ârile în plen ale conferin╚Ťei, participarea la trei workshop-uri, participarea la cocktail, asigurarea materialelor promo╚Ťionale, a gust─ârii ╚Öi a cafelelor.

Taxa se poate achita prin virament bancar în contul deschis la BCR, sucursala Bucure╚Öti, sector 6, Cod IBAN: RO62RNCB0077148648320001, cu specifica╚Ťia ,,pentru Conferin╚Ťa na╚Ťionala 2019”, iar o copie de pe dovada pl─â╚Ťii va fi trimis─â la adresa de e-mail: Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea..

Pentru înscriere, utiliza╚Ťi formularul de înscriere electronic, accesând ACEAST─é PAGIN─é.

Programul Conferin╚Ťei, poate fi accesat AICI.

State of the Art, accesa╚Ťi ACEAST─é PAGIN─é.

Workshop-uri, accesa╚Ťi ACEAST─é PAGIN─é.

Sec╚Ťiunile pentru prezentarea ╚Öi dezbaterea lucr─ârilor sunt:

Sec╚Ťiunea I - Evaluarea ╚Öi motivarea resursei umane;

Sec╚Ťiunea a II-a - Diagnoza organiza╚Ťional─â ╚Öi rolul factorului uman în performan╚Ťa echipelor complexe;

Sec╚Ťiunea a III-a - Rezilien╚Ťa ╚Öi interven╚Ťia în situa╚Ťii de criz─â ╚Öi dislocare a for╚Ťelor.

 

Condi╚Ťii de participare

O persoan─â poate participa prin înscrierea la 3 workshop-uri ╚Öi cu maximum dou─â lucr─âri/postere.

Abstractul se va elabora prin respectarea condi╚Ťiilor de mai jos ╚Öi se va transmite atât prin FORMULARUL DE ÎNSCRIERE ELECTRONIC, cât ╚Öi prin e-mail la adresa Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea.:

 

-editor de text Word;

-font Times New Roman cu diacritice române╚Öti, spa╚Ťiat la un rând;

-num─âr maxim de cuvinte: 200;

-setarea paginii: format A5, margine stânga 20 mm, margine dreapta 20 mm, sus 20 mm, jos 20 mm;

-structurat astfel: dou─â rânduri libere; titlul lucr─ârii cu majuscule, stilul ,,Bold”, cu ,,size 11”, centrat; dou─â rânduri libere; prenumele ╚Öi numele autorului/autorilor (dac─â sunt mai mul╚Ťi autori, fiecare va fi scris pe câte un rând), centrat, având inserat─â nota de subsol care con╚Ťine profesia ╚Öi U.M./institu╚Ťia la care lucreaz─â (Insert, Reference - Footnote, se folose╚Öte simbolul * pentru primul autor, simbolul ** pentru al doilea etc); dou─â rânduri libere;

-abstractul se elaboreaz─â în limba român─â ╚Öi limba englez─â, cu „size 8”, stilul „Italic”, „Justify”;

-fi╚Öier cu extensia ,,doc”, intitulat ,,Numele ╚Öi prenumele primului autor nr. lucrare.doc” (exemplu: ,,NumePrenume_1.doc).

 

Abstractele vor fi publicate într-o bro╚Öur─â tip Abstract Book.

Prezentarea ╚Öi dezbaterea lucr─ârii vor avea loc în cadrul sesiunii ,,Dezbateri pe sec╚Ťiuni”, iar varianta electronic─â a prezent─ârii Power Point va fi transmis─â pân─â la data de 20.05.2019.

  

Posterele vor fi elaborate dup─â urm─âtoarele condi╚Ťii:

-m─ârimea posterului: 100 x 75 cm sau 90 x 60 cm (în─âl╚Ťime/l─â╚Ťime);

-să cuprindă materiale scrise dar și imagini/desene/scheme semnificative;

Varianta electronic─â în format Power Point sau Word, la dimensiunea cerut─â, va fi transmis─â pân─â la data de 20.05.2019 pe adresa Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea..  
 

Termene limit─â

-12.05.2019 – data limit─â pân─â la care se primesc rezumatele lucr─ârilor/posterelor;
-15.05.2019 – confirmarea accept─ârii lucr─ârilor/posterelor;
-17.05.2019 – data limit─â pân─â la care se primesc înscrieri la conferin╚Ť─â ╚Öi data limit─â pentru achitarea taxei de participare.
 

Coresponden╚Ť─â

-Adres─â de e-mail: Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea.;
-Telefon: 021.411.75.86;
- Persoane de contact: Nicoleta TOPOLEANU / Georgiana STRÂMBEANU.