SOCIETY FOR MILITARY PSYCHOLOGY 
  • Acasă

Inscriere / aderare

 

Calitatea de membru al Societăţii de Psihologie Militară poate fi obţinută de către orice psiholog din domeniul psihologiei militare sau de către specialişti din alte discipline comportamentale care concură la promovarea sănătăţii mentale, indiferent de convingerile politice, religioase sau de altă natură, care recunoaşte statutul şi achită cotizaţia de membru la termenul stabilit de către Adunarea Generala.

 

Membri asociaţi pot fi:

a. psihologi care activează ori au activat în domeniul psihologiei militare;

b. studenţi şi specialişti din alte discipline care concură la promovarea sănătăţii mentale.

Membri fondatori:

Marineanu Vasile, Prisăcaru Adrian, Roman Maria, Franga Monica, Ricman Lucian, Voloşin Leonard – Constantin, Chiţu Gheorghe, Ţăranu Iulian, Ilie Cristian, Cazacu Cristina, Georgescu Ana Maria, Surugiu Sorin Ionel, Firu Emilian, Stanciu Elena Daniela.

Obţinerea calităţii de membru se face prin depunerea unei cereri tip însoţită de un CV care este analizată şi avizată de Consiliul de Conducere în termen de 30 zile.

După aprobarea cererii şi plata cotizaţiei pentru anul în curs, solicitantul dobândeşte calitatea de membru al Societăţii de Psihologie Militară.

Cotizaţia anuală este de 80 RON.

Pentru completarea cererii/adeziune, puteti urma algoritmul:

1.descarcati formularul de aici:cerere-adeziune;

2. printati formularul, completati-l cu datele dumneavoastra si semnati-l;

3. scanati formularul si trimiteti-l pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Participantii/participantele la Conferinta Internationala Militara de Stiinte Comportamentale 2016 care si-au exprimat dorinta de a se inscrie in Societatea de Psihologie Militara si nu au completat cererea-adeziune sunt rugati sa urmeze aceeasi procedura. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre participantele/participantii la conferinta care au achitat taxa de participare: 40 de lei din taxa respectiva vor fi considerati cotizatie de membru pe anul in curs.