SOCIETY FOR MILITARY PSYCHOLOGY 

CONCURS DE OCUPARE A UNUI POST VACANT DE CONSILIER JURIDIC GRAD II

Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de personal civil contractual - consilier juridic grad II.

 Înscrierile se fac la sediul Centrului național militar de psihologie și sănătate comportamentală din Bd. Iuliu Maniu nr. 13, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 24.09.2019.  

 Pentru mai multe detalii accesați ACEASTĂ PAGINĂ.

CONCURS DE OCUPARE A DOUĂ POSTURI VACANTE DE PSIHOLOG

 Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de psiholog, personal civil contractual, astfel:  

  - un post de psiholog, referent de specialitate debutant grad III-I în Biroul pregătire psihologică și controlul stresului operațional;  

  - un post de psiholog, referent de specialitate debutant grad III-I în Biroul cercetare socio-psihologică.  

  Înscrierile se fac la sediul Centrului național militar de psihologie și sănătate comportamentală din Bd. Iuliu Maniu nr. 13, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 29.07.2019.  

  Pentru mai multe detalii accesați ACESTĂ PAGINĂ.

 

 

CONCURS DE OCUPARE A 3 FUNCȚII VACANTE DE OFIȚER

 

       Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs, în cadrul Centrului național militar de psihologie și sănătate comportamentală, 3 posturi de ofițer psiholog clinician în garnizoanele Cluj Napoca, Focșani și Târgoviște. Condițiile necesare încadrării funcțiilor sunt următoarele:

        - studii universitare de licență în psihologie (ciclul I-Bologna) și studii universitare de master (ciclul II-Bologna) în psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologie;

        - atestat de liberă practică în psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare minim psiholog practicant autonom.

         Dacă ești interesat să fii parte a unei echipe de profesioniști militari și îți dorești o carieră plină de provocări și satisfacții  nu ezita să accesezi ACEASTĂ PAGINĂ. 

CONCURS DE OCUPARE A 9 FUNCȚII VACANTE DE OFIȚER

 
............Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs, în cadrul Centrului național militar de psihologie și sănătate comportamentală, următoarele posturi de ofițer psiholog clinician și ofițer sociolog specialist:
.....    .- 3 posturi ofițer psiholog clinician în București, este necesar atestat de liberă practică în psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare minim psiholog practicant în supervizare;
...     ...- un post ofițer psiholog clinician în Pitești, este necesar atestat de liberă practică în psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare minim psiholog practicant autonom;
..     ....- un post de ofițer psiholog clinician în Iași, este necesar atestat de liberă practică în psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare minim psiholog practicant autonom;
..     ....- 5 posturi ofițer specialist sociolog în București.
............Dacă ești interesat să fii parte a unei echipe de profesioniști militari și ești pasionat de știință nu ezita să accesezi ACEASTĂ PAGINĂ
Te așteptăm în Armata României!

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MEMBRII SOCIETĂȚII DE PSIHOLOGIE MILITARĂ!!!

        Asociația Societatea de Psihologie Militară, împreună cu Centrul de investigații sociocomportamentale, din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează, în București, în perioada 7-11 mai, the International Applied Military Psychology Symposium (IAMPS2018).
       Evenimentul oferă oportunitatea colaborării cu psihologi militari din peste 25 de țări şi diseminării unor informaţii practice şi de cercetare despre subiecte ca: leadership, reziliență și stres operațional, prim ajutor psihologic și intervenție în situații de criză, aspecte organizaționale, interculturale și multinaționale etc.
       Detaliile privind modul de desfășurare a manifestării științifice și programul sunt afișate pe site-ul www.iamps.org.
       Taxa de participare pentru membrii Societății de Psihologie Militară, care au plătit cotizația inclusiv pentru anul 2018, este de 380 lei (250 lei pentru studenți). Aceasta se plătește în contul deschis la BCR: Cod IBAN: RO62RNCB0077148648320001, iar dovada plății se trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
       Serviciile oferite includ:
  • Participarea ca audient la sesiunea de workshopuri din 07.05.2018;

                 - Building resilience for military families – Carl Castro

                 - Paradigma adaptării în evaluarea psihologică din organizația militară – Marian Popa și Vasile Marineanu

  •           Participarea ca audient la sesiunile de prezentări din cadrul IAMPS ;
  •          Serviciile de catering pentru pauzele de cafea și mesele de prânz, organizate în cadrul Cercului Militar Național;
  •          Mapa de participare cu materiale informative.
        Opțional, pentru participarea la evenimentele sociale din cadrul Simpozionului (Meet and greet, Social activity, Conference Dinner Reception), la taxa de participare se adaugă următoarele sume, astfel:
  • Meet and greet – 20 eur.
  • Social Activity – 25 eur.
  • Conference Dinner Reception – 60 eur.
        Sumele în euro sunt transformate în lei la cursul valutar din ziua efectuării plății.
        Pentru înscrierea la Simpozion, completați talonul de participare de pe pagina http://www.iamps.org/Conference/Registration.aspx, până pe data de 20.04.2018, iar pentru a opta pentru unul dintre workshopurile din 07.05.2018, vă rugăm să specificați titlul workshopului în cadrul mailului de transmitere a dovezii de plată.
  • 1
  • 2